15% OFF on CLOTHING * 10% OFF on FOOTWEAR/ACC
15% OFF IMBRACAMINTE - DOWN15 & 10% OFF INCALTAMINTE/ACC - DOWN10 *DOAR PRODUSE LA PRET INTREG*

Cum cumpar si cum platesc

A. CUM CUMPAR?

Produsele se pot comanda on-line, telefonic sau prin e-mail.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre couturier.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii „Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0722 338 942 prin preluare telefonica a comenzii.

Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite mesaj”
• Completati datele dumneavostra de contact (nume, email, numar de telefon);
• Mesaj: completati produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

B. CUM PLATESC?

Plata numerar / ramburs
Achitarea produselor comandate se face integral in momentul livrarii produselor catre agentul firmei de curierat care efectueaza expedierea.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Plata se face online folosind cardul bancar in momentul finalizarii comenzii, urmand ca produsele sa fie livrate de catre firma de curierat fara incasarea nici unei valori.
Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Pentru toate comenzile de peste 500 LEI, LIVRAREA ESTE GRATUITA

Toate preturile sunt finale. TVA-ul este inclus in pret. Veti plati doar pretul scris pe site in momentul comenzii.

Plata prin transfer bancar
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre COUTURIER la adresa de e-mail eshop@couturier.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea sumei in contul bancar. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul https://couturier.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre EuPlatesc in numele COUTURIER. COUTURIER isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata in lei se face in contul bancar RO50INGB0000999905500590 deschis la ING Bank Bucuresti